20.11.10

Keserabutan Engineering Construction Pulak..

Huhu..ritu otak dah abes runsing fikir pasal calculus..skang melanda lak satu lagi paper akhir nih... Dah la ni paper te0ri, so kena baca & hafal jew la keje aku.. Uwaa~kalau suh aku hafal lagu2 ke..gossip ke aku suka la..tapi nak menghafal sumthing yg berkaitan ngan c0nstruction kelihatan sangat runsing..dah la carry marks xbegitu str0ng*..lol..nak salahkan sape ea..?? *actually padan muka aku, sape suh xstudy betul2...

Ade x sape2 kat cni yang ade otak yang sgt bagus bab2 menghafal, bagi la aku pinjam...huhu..aku nak 3 hari jew..mai la kasi aku pinjam..(^_^) (ewah2.. slumber lak aku mintak otak orang..) ape aku ingat ade jual kat pasal malam ke otak manusia ni..selonggok 2 hinggit...otak-otak ade la..huks! lapar lak perut aku ni mengenangkan kesedapannya...(walaupun baru je suh r0omate tapaw KFC  malam2 buta ni, still bernafsu bila sebut sal otak2?..oww man~)

Okay2..kita lupakan pasal makanan, kita cakap balik pasal subjek construction yang aku tengah pening2 lalat nak hafal ni..subjek ni nak citer pasal pembinaan rumah la, jalan la, jambatan la..piling la...aduhaii~ banyaknya cabaran nak jd Engineer nih...semoga Allah S.W.T tabahkan hati aku untuk menempuhnya..huhu..amin~ Aku ada masa xsampai 2 hari jew nak hafal everything yang mungkin masuk @ xmasuk dalam exam nanti...so boleh x agak2nya aku amik bantal dadu, pastu baling kat lantai sambil wat tarian p0c02 mengelilingi dadu itu dan teka ape yang mungkin masuk tyme exam nanti..erkk..p0c02 2 perlukah..?? Okay aku jawabkan utk korang... XPERLU..!!

Aku rasa cam badan je yang masih ade kat Pahang ni..sedangkan jiwa aku dah sampai Perak..dah la aku sedih xbalik raya, xdapat nak rasa sup tulang yang sedap pastu xdapat beraya ngn parents..(ape nak jadi ngan aku ni hah..sup tulang no1 and parents no2..??) Dah kira teruk aku nih..tp yang sebenarnya aku rindu kat dorang..mak..abah...isk3.... Xpe aku akan sabar menanti saat kemerdekaan aku pada minggu hadapan.. Pastu jom balik kampung n tanam jagung selama sebulan*... Ape?? jagung ..?? *persoalannya..PANDAI KE MEMANDAI..?? haha..ladang jagung pun aku xde..cehh..tanam jagung kat farmville FB sudaaa.....


14.11.10

wah panassSSss~hatiku panass....

Okay..ceritanya bermula begini..bila semua orang disekeliling kelihatan sgt menyakitkan hati..aku pun xtaw nape..mungkin dah mencapai peringkat akhir penuaan kowt..haha..damn..jadi misi cari pasal dengan orang dimulakan..sudah tentulah bermula dengan orang yang terdekat..iaitu encik boyfie...cian beliau jd mangsa kegilaan ku..huhu..tp yang bestnya dia sentiasa sabar layan kerenah aku, syukur sangat dipertemukan dengan insan sepertinya...


Pasni sape plak agaknya mangsa amarah aku ye..mai2 sape berani tengok berani dekat berani rapat...(apsal bunyi cam orang jual ubat lak ye..??..haha..) Okay2..hati dah agak co0l ckit ni...xjadi cari pasal ngan orang. Bak kata mak, orang yang tengah marah, mudah didekati syaitan..so jom simbah api kemarahan dengan air wuduk..huhu.*woo..ini memang serius dan mungkin limited edision versi taubat*..jadi aku sebagai anak yang baik (perasan baik actually) cuba ikut nasihat beliau... =P

13.11.10

Siapa Ema Hasan?














***COMING SOON***