19.12.14

Rindu zaman belajar dan kawan kawanAssalamualaikum..

Tadi duk belek-belek isi external hard-disk aku ni, jumpa gambar zaman belajar. Rindu pulak dengan kawan-kawan. Memang waktu tu tak semuanya indah, tak semuanya manis dan tak semua orang tu ikhlas dalam berkawan dengan kita.

TAPI..aku tetap nak berterima kasih pada kawan-kawan aku semua ni. Yang masih kawan atau dah menjadi lawan. Sebab dari setiap perkara pahit atau manis yang kita tempuh, ianya membuatkan aku tahu erti bersyukur dan menghargai. Aku harap one day kita semua dapat bermaaf-maafan dan menjadi lebih baik dari kita yang dulu. Amin~

Jomlah tengok gambar perempuan comot dan rentung ni. Demi mengejar cita-cita nak menjadi seorang engineer, kulit rentung dan garing terpaksa ku relakan. Ececeh padahal hitam semulajadi taknak ngaku.Ni dah 4th year. Kemaruk diet sebab nak bertunang. Haha.

Ni BFF yang paling aku sayang. Erkk abaikan meja. Gelojoh betul
jumpa kenny rogers.

Belasah sushi dekat ECM, tah apa nak kedai ni aku lupa.Eh kau
apahal dude pegang kepala aku?


Mata selagi boleh nak panda. Bukan kuat study, tapi kuat layan
movie korea yang ye nya.

Ada event dekat KLCC

Kursus CIDB. jenuh kau jah kena panjat memanjat. Kalau jatuh
tak kawen dah den sekarang ni >.<

Muka cover gayat. Sebab first women yang berani naik atas tu.

Masa praktikal. Bukan mudah nak mengejar cita-cita ni. Rentung terbakar. Btw ni
dah lah bulan puasa, dahaganya tuhan je yang tahu

Panjat water tank pulak dah. Setinggi bangunan double storey.
gayattt

Gayat-gayat pun kena control cun. Pahamm (?) Heeee~

Mohon mual ramai-ramai ye tengok gambar banyak-banyak ni. One day ni lah diary yang anak-anak aku nak baca tentang kesengalan ibu dia orang ni. 


Aku memang jenis perempuan yang tak pernah ada diary. Cuma aku ada buku contengan. Emosi aku atau apa saja yang aku rasa dalam life aku, aku suka tafsirkan dengan lukisan. Takdelah lukisan potret ke apa, kadang bentuk kotak pun ada. Itu maksudnya aku rasa lemas dan rimas dengan persekitaran atau orangnya. Kalau orang yang pandai tafsir, fahamlah kot.No comments:

Post a Comment