16.12.14

Simple giveaway by Licha

Assalamualaikum..

Hai semua. Mesti dikala petang yang sejuk ni (musim hujan kan sekarang), korang tak tahu nak buat apa. Lepastu mulalah kebosanan blogwalking sana sini kan. So apa kata kau orang join benda ni. Kot lah memang dah rezeki korang dapat jugak imbuhan kan. Oh mak aih terasa macam cikgu bahasa sangat bila guna perkataan imbuhan.

KLIK SINI
Nak tahu lebih lanjut? KLIK SINI :)

So tunggu apa lagi, klik dan join lah. selain itu dapat jugak meramaikan kenalan blogger kau orang kan. Jangan lupa ajak lagi kawan-kawan join tau. Heeee...

Hadiah penyertaan..weeeee~
RM20 x 6 pemenang
1 blog review untuk setiap penganjur (4 pemenang je ye)
dan......
3 hadiah misteri!

Tarikh penting kau orang kena tahu!
Tempoh GA berlangsung : 12.12.2014 - 5.1.2015
Tarikh pengumuman pemenang : 5.1.2015
Tarikh pembayaran Hadiah : 5.1.2015 - 10.1.2015 (selewat-lewatnya)

7 comments:

  1. salam..singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/12/simple-giveaway-by-licha.html

    ReplyDelete
  2. blogwalking dari segmen yang sama...good luck.. ;)

    http://ctfand.com/2014/12/simple-giveaway-licha.html

    ReplyDelete
  3. jemput join sis :) penyertaan sis amat amat diharapkan .

    http://reaoutlet.blogspot.com/2014/12/a-week-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. cakk cakk cik belbel jalan2 tengok ga licha ni. good luck :)

    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/12/simple-giveaway-by-licha.html

    ReplyDelete
  5. Ira singgah sini ye :)

    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/12/simple-giveaway-by-licha.html

    ReplyDelete
  6. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama, no.35 ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete