12.1.15

1st Mini Cash Giveaway 2015: www.bubblynotes.com


Assalamualaikum...

Wohoo sejak dua menjak ni aku rajin join segmen dan GA. Bukan sebab apa, saja nak isi masa lapang, lepas tu kotlah ada rezeki nak menang kan. Hehe. Kata orang untung sabut timbul, untung batu tenggelam. Untung aku? Menang hadiahlah kot maknanya.

Okay ni adalah lagi GA yang aku baru join, ate moh la join sekaki. Boleh dapat cash money tu, taknak ke? Rugi tau tak cuba. 


Okay sapa nak try cuba nasib, bolehlah join GA tersebut dengan klik banner diatas ye.InshaaAllah kalau dah memang rezeki kita memang takkan kemana :)




11 comments:

  1. terima kasih kerana sudi menyokong dan jangan lupa semak senarai peserta di http://www.bubblynotes.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  2. good luck :)

    http://xennov.blogspot.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  3. Good luck! Mommy irra singgah dari segmen yg sama http://www.irrayyan.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html
    Jom join contest mudah mommy irra

    ReplyDelete
  4. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama, no.43 ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  5. datang jenguk dari segmen yang sama!! :)

    ReplyDelete
  6. datang jenguk dari segmen yang sama!! :)

    ReplyDelete
  7. salam...singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  8. Hi qila datang blogwalking ni hee~ & Qila pun join giveaway ni jugak hiks. Goodluck wiwiwi~

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum, singgah sini sambil follow :)

    ReplyDelete