25.1.15

Idea Mini Garden

Assalamualaikum..

Semalam dah takde buat apa, sajalah scroll facebook, ternampak pulak kawan-kawan share idea taman mini yang cantik dan comel didalam pasu. Tapi ada yang macam letak atas batu hampar je. Kalau orang dah kreatif tu, buat macamana pun nampak cantik kan. So impressed. Hihi.


Ni paling suka, macam rumah Hobbit










6 comments:

  1. Dapat yang ada kolam tu best kan... beli ikan kecil2 letak dlm tu hehehe

    ReplyDelete
  2. Allah. Kreatifny. Geramnya saya nak buat 1. Buat? Heheh. Entah menjadi ke tidak. Hehehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau effa boleh buat satu..buatkan untuk sy pulak..huhu

      Delete
  3. cantik..
    kite buat jadi ke? erk hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau kreatif, jadi je kot zaza..huhu

      Delete