29.1.15

Oo mak kau..terkojut den!


Assalamualaikum..

Sebelum tu jom tengok promosi terbaru di SiniSini dan Sini


video

Hehehe kesian tau, kemain terkejut menatang tu kena sergah. Nasib takde heart attack kalau tak dah selamat kedalam. Suka tengok muka dia terkejut tu, over tau.


Recently i have issue with colors. Haha. Siapa yang rajin bukak-bukak blog ni mesti perasan. Kejap dah berubah warna itu then for the next hours dah warna lain blog ni. Kalau hati tengah kelam kabut macam ni lah, terkeluar berciciran perangai pelik-pelik. Padahal tengah period je pun, tapi tahap kecelaruan emosi tu tahap over macam red panda dekat atas ni. Huhu.

Warna dia berubah macam..harini kalau mood relax, blog pun keluar warna-warna pastel. Kalau tiba-tiba rasa bad mood terpampang warna garang pulak. Lepastu tiba-tiba bosan, aku putihkan je semua. Haihh. Konon nak jadikan blog sebagai diary lah kan, tapi sekarang dah jadi medium melempiaskan emosi. Hahaha. Banyak sangat internal conflict ke apa pun entahlah.


6 comments:

  1. hahahahah.. !
    saya suka sergah2 binatang..nasib baik binatang xreti melatah..agaknya kalau dia melatah apa benda yg dia mencarut ya kak? hahaha

    mcm xada kerja lain ya kak nak ubah2 warna..ahaha.. dahsyat jga time 'cuti' kerjanya tukar colour..huhu.. sesuatu prelu diubah..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah memang betul sangat tu. Ada pemikiran macam..sesuatu perlu diubah harini. Tak dapat perubahan kepada dunia pun, jadilah perubahan dekat blog. Huhu

      Delete
  2. hehehe macam2 aihh.. rajinnya tukar2.. tak pe sendiri nak tengok kan.. jadi sesuaikanlah dengan kegemaran sendiri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheh banyak konflik dalaman ni. Haritu merah cantik. harini pink cantik, esok tah warna apa pulak. Macam2..huhu

      Delete