17.1.15

RED CARPET GIVEAWAY BERSAMA PAPAGLAMZ


Assalamulaikum..

Ni ada lagi GA yang aku nak share dengan kau orang semua. Jom join, manalah tahu boleh dapat hadiah vita-C free kan. Hehe aku pun mengamalkan vita-C ni sebagai supplement harian. Okaylah masalah jerawat makin berkurang. Jom join GA ni ye.




Hadiah seperti berikut;


1. Pemenang Top Comentator bakal memenangi Sustained Released Vitamin C yang berharga RM 92.50 + RM 10.00 Top up - Pemenang dikira untuk blogger yang memberi komen paling banyak di blog ini sepanjang giveaway berlangsung dari 16 January 2015 hingga 28 February 2015

2. Pemenang Sagu Hati x 3 (RM 10.00 Top up)


Cara-cara untuk menyertai? Jemput klik banner tau!


6 comments:

  1. Terima kasih join. Goood luck..

    ReplyDelete
  2. Hai ..khaty BW dari segmen yang sama
    semoga berjaya

    ReplyDelete
  3. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  4. Terima Kasih join.. Dalam masa terdekat akan umumkan pemenang.. Rerajin terjah blog Papaglamz yer.. Heheheh..

    ReplyDelete