6.2.15

Nuffnangers Who Recently Viewed My Blog #2


Assalamualaikum..

Sebelum tu meh tengok SINI dan SINI kejap ^_^


Hai. Lama dah tak update pasal Nuffnangers terbaik dari ladang ni kan. Hehehe. Asyik lupa lupa dan lupa je, Semenjak menginjak usia sempena tahun baru ni, semakin tua kot. Nasiblah birthday aku end of the year kan, boleh jugak feeling-feeling muda setahun -_-'

Eh aku kalau membebel suka lari topik. Okay jom ikut aku terjah blog-blog yang rajin menerjah ke blog aku ni. Boleh jugak tambah kenalan. Siapa mereka? Jeng jeng jeng...


  1. http://www.azhafizah.com/
  2. http://www.dianarashid.com/
  3. http://diyanatjuman.blogspot.com/
  4. http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/
  5. http://macikzkonah.blogspot.com/
  6. http://flawlesssakura.blogspot.com/
  7. http://khazanahrahsia-wardah.blogspot.com/
  8. http://aleiyamustaffa.blogspot.com/
  9. http://nokuchemong.blogspot.com/
  10. http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/
  11. http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/

Thanks ye kau orang semua. InshaaAllah akan balas kunjungan satu persatu.

2 comments:

  1. salam Shima ;)
    thanks dah dapat dah top-up tue
    terima kasih yaa

    ReplyDelete