12.2.15

Bestnya picit-picit bubblewrap


Assalamualaikum..

Kau orang kalau dapat bubble-wrap ni suka tak main picit-picit nak letupkan benda ni. Sebab aku pantang nampak je, selagi tak habis selagi tu duk picit. Lepastu kalau dapat yang meletup kuat, gelak sorang-sorang. Dari aku kecik sampailah tua bangka ni, still pantang nampak jugak. Huhu.

Tapi ada jugak yang bubble-wrap ni keras dan susah nak picit. Takpun dia tak kembung sangat, kalau yang tu semangat nak picit kurang sikitlah sebab tak berapa best.

Oh, the humanity
Sumber : 9gag.com

Kalau kau orang..macamana pulak? Suka tak picit menatang ni? Heheheh


2 comments:

  1. dlu suka la.. sekarang dah tak berapa..malas nak main picit2.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..bagus cepat matang ni.. Akak dalam keta tgh drive pun blh picit2..hilang ngantuk :B

      Delete