10.2.15

Earn money with Nuffnang | CPUV #8 2015

Assalamualaikum..


Wuu Alhamdulillah malas-malas nak update blog pun, Nuffnang still sayang aku. Huhu. Dapat CPUV yang ke-8 untuk 2015 ni. Masuk yang ni maknanya ada 7 berstatus on going sebab DiGi punya CPUV dah credited haritu. 

Kecuali Nike Running Tights punya CPUV yang dalam gandaan 2, yang lain semuanya dalam gandaan 3..maknanya semuanya ada 20 CPUV yang masih aktif bejoget. Ngeh ngeh ngeh.. Alhamdulillah syukur rezeki dari Allah.

Okay..CPUV yang ke-8 datang dari Maggi Kari. Aku memang hantu Maggi pun, kalau nak cari mee segera mesti nak cari brand Maggi. Stock yang selalu ada dekat rumah Big Curry dengan Asam Laksa. Dua-dua ni memang kena ada selalu. Barulah perghhhh..tapi walaupun penggemar dua jenis maggi ni, tapi belum pernah try buat maggi kawen. Haaa nantilah kalau rajin, memang nak try.


Almaklumlah bertahun-tahun jadi pelajar duduk jauh dari rumah, so sebagai student memanglah maggi menjadi keutamaan aku kalau duduk dihostel. Mudah dan cepat. 

Thanks Maggi untuk CPUV yang menyinggah! Kau orang pun jomlah buat amal jariah click-click iklan dekat blog ni. Tinggalkan jejak nanti aku balas kunjungan dan click-click ads kau orang pulak :)


12 comments:

  1. Replies
    1. hehehe..moga kita semua dimurahkan rezeki :)

      Delete
  2. Replies
    1. Thanks :) Kunjungan akan dibalas..heheh

      Delete
  3. bestnyeeee hihi . klik klik nuff jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh dah balas kunjungan..thanks ye singgah :)

      Delete
  4. woww..1 banyak yang melekat nih.. tiup2 bagi melekat jugak lahhh..hhiihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh thanks. Meh nak tolong tipu jugak..fuhhh fuhhh

      Delete
  5. suka maggi lagi banyak lagi kenyang. murah rezeki!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheh sebab tulah dekat rumah ni ada big burry, sebab byk sikit kuantitinya..alhamdulillah moga sama2 murah rezeki :)

      Delete