14.2.15

GiveAway L'Oreal Paris by Ayue Idris


Assalamualaikum~

Sebelum tu jom tengok SINI dan SINI dulu!

(Klik banner di atas untuk join)


facebook link : https://www.facebook.com/shima.hasan.3
instagram id : @mizsheema


Jom ramai-ramai meriahkan GA Ayue Idris!! 




11 comments:

  1. Replies
    1. Thanks kak noor. Moga ada rezeki..hehe

      Delete
  2. goodluck jga kak oiiiii..moga ada rezeki dapat .. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheh nak bedak tu je..yang tu je akak pakai..yang lain blh kasi org kalau ada rezki nak menang.. :p

      Delete
  3. halloo..halloo
    Khaty BW dari segmen yang sama..
    Good luck And All The Best

    ReplyDelete
  4. Awak~~

    TQ tau sbb sudi join GA saya ni..saya da update nama senarai peserta kat sini :

    Senarai Peserta Giveaway L'Oreal Paris by Ayue Idris

    And, just nak inform yang url saya bukan lagi mii-and-himm tau..tapi

    Blog Ayue Idris

    Maaf sebab menyusahkan..ada orang amek url saya :(

    Done follow awak blk :)

    ReplyDelete
  5. Bw dari segmen yang sama. Good luck ye (=
    http://cikcandysour.blogspot.com/2015/02/giveaway-loreal-paris-by-ayue-idris.html

    ReplyDelete
  6. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete