11.2.15

Slownya CPC rate untuk 2015

Assalamualaikum..


 Memandangkan malas nak fikir apa nak tulis, so aku update pasal CPC je lah. Hahah. Tahulah CPC kau orang lebat ribu riban sebulan, so jangan ketawa eh tengok CPC aku ni. So pada yang rajin datang klik tengok iklan, Alhamdulillah terima kasih. Aku doakan kau orang murah rezeki, inshaaAllah akan balas kunjungan kau orang. Heeehee~

Haa kalau rajin share pulak kau orang dapat berapa, boleh jalan-jalan cuci mata jap lagi ^_^



4 comments:

  1. kita sama akak ema .. sama2 lambat masyuk ... hahaha .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu..nak kaya kena pelan2 kayuh ni..

      Delete
  2. wow banyaknya cpc. cik belbel ni last cpc tahun 2014 :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..ni dah ingat habis slow dah ni..nuff pun dah pandai, kalau tgh byk cpuv singgah, dia punya ads pun keluar jarang2 je..hukhuk T_T

      Delete