12.3.15

Tips cantik luar dan dalam

Assalamualaikum..

Sumber : facebook

Haa jomlah cuba ye. Jangan asyik nak tonyoh produk mahal-mahal je dekat muka tu. Lepas tu hati tu jarang nak dibersihkan. Hati kita ni macam filter air jugak..lama-lama akan makin kotor dan tersumbat jikat tidak dicuci kalau input masuknya perkara yang tak bersih je. 

Fikir-fikirkan ye :)

8 comments:

  1. selamat beramal...
    utk lelaki nk bagi nmpak hensem xde ke..? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaaAllah lelaki dan wanita pun boleh amalkan tips ni. Bolehlah makin berseri nanti..hehe

      Delete
  2. Salam,
    senarai pemenang segmen www.sitisharini.com telah diupdate kat entry yang sama dengan segmen.
    Thanks for joining=))

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. Singgah sini. Jom join contest saya. Semoga sama-sama dapat manfaatnya okayy? 85 hadiah menanti anda! Apa lagi? Jom jom. Join melalui fb, insta pun boleh. http://lovingnur.blogspot.com/2015/03/contest-hijab-lets-wear-it-right_13.html

    ReplyDelete
  4. wah.. perkongsian yg menarik ni. nak kena rajinlah amalkan. hehe.

    Nak tak exchange link blog dengan saya?

    tips hilangkan jerawat

    ReplyDelete